Дарение за пострадалите от земетресението в Турция

Днес , 12.05.2023 г. за пострадалите от земетресението в РТурция изпращаме поредния камион с дарения за жителите на Пазарджик, Кахраманмараш. Даренията са набавени със съдействието на Сдрежение "Бултиш -дружество на български и турски бизнесмени "и Йешилай-България от жители на Пловдив и региона. Ще бъдат транспортирани Ел.генератори, металорежещи машини, обувки и др. Изказваме благодарност на всички дарители.
Продължава...

Среща с господин Севдалин Божиков

Проведохме една изключително ползотворна среща със Севдалин Божиков - Председател на Арбитражния съд към Стопанска Асоциация Пловдив. Господин Божиков ни запозна с работата на съда. Беше много полезно да научим, какви са предимствата на арбитража за бизнеса . Гост на срещата беше Търговския аташе на Р Турция в Пловдив - г-н Армаган. Като Бултиш имаме много идеи,които съвместно можем да осъществим с Генералното консулство.
Продължава...

Дарения в навечерието на Рамазан на жителите на Кахраманмараш

В навечерието на свещения за мюсюлманите празник Рамазан от Сдружение БУЛТИШ доставихме искрица радост на пострадалите от тежките земетресения през месец февруари жители на Кахраманмараш. Този акт на доброделност стана факт благодарение на жителите от Пловдив и бизнесмените от Бултиш с подкрепата на Йешилай - България.
Продължава...

Изпращане на поредната пратка с помощи за пострадалите от земетресенията в Турция

Днес, съвместно с Йешилай България от "БУЛТИШ- дружество на български и турски бизнесмени " изпращаме поредната пратка с помощи за пострадалите от земетресенията в Турция. Благословена е ръката, която дарява, защото дарявайки изпълняваме Божията заповед за любов към ближния. Благодарим на всички дарители. Bugün "BULTISH - Bulgar ve Türk İşadamları Derneği"nden Yeshilai Bulgaristan ile birlikte Türkiye'deki depremzedelere bir yardım sevkiyatı daha gönderiyoruz. Veren el kutsanmış, çünkü vererek Tanrı'nın komşularımızı sevme emrini yerine getiriyoruz. Tüm bağışçılara…
Продължава...

Подготвихме за отпътуване събраните до момента дарения в помощ на пострадалите от земетресенията в Югоизточна Турция

Подготвихме за отпътуване събраните до момента дарения в помощ на хората пострадали от разрушителите земетресения в Югоизточна Турция. Те имат отчаяна нужда от топли дрехи, завивки, средства за отопление и подслон. Изказваме благодарност на всички, които предоставиха материална и финансова помощ. Още веднъж посочвам банковата сметка за набиране на средства: Търговска банка Д АД DEMIBGSF BG60DEMI92401000001578 Сдружение БУЛТИШ- ДРУЖЕСТВО НА БЪЛГАРСКИ И ТУРСКИ БИЗНЕСМЕНИ. Основание: Помощ за земетресението в Турция.
Продължава...

Дарителска кампания по повод земетресенията в Турция

ДО Членовете на БУЛТИШ До всички състрадателни хора Приятели, както Ви е известно в Турция стана земетресение и броя на пострадалите, нуждаещи се от помощ е значителен. В тази връзка организираме дарителска кампания. Всеки от Вас може да направи дарение според своите възможности и желание по банковата сметка : Търговска банка Д АД BG 60DEMI92401000001578 DEMIBGSF Сдружение „Бултиш-дружество на български и турски бизнесмени“ Основание за превода : Дарение за кампания по повод земетресението в Турция.…
Продължава...

Поредна среща-семинар

Сдружение "Бултиш -дружество на български и турски бизнесмени " проведе своята поредна среща-семинар на актуални теми, касаещи развитието и подпомагането на бизнеса. В приятната атмосфера на хотел "Маркита" -гр. Велинград не само дискутирахме, но и се веселихме.
Продължава...

ИФТАР В СЕЛО БЕЛИ ИЗВОР , ОБЩИНА АРДИНО

По традиция в последната вечер на месец Рамазан от Сдружение БУЛТИШ подпомогнахме предоставянето на ифтар. Тази година ифтара бе организиран от Йешилай-България за 600 души в с. Бял извор/Диамандово/, общ. Ардино. На ифтара присъстваха : Генералния Консул на РТурция в гр. Пловдив – г-н Корхан Конгерю, Кметът на Община Ардино Иззет Шабан, Областният председател на ДПС Кърджали Ресми Мурат, Районния мюфтия на Кърджали Басри Еминефенди, Председателят на джамийското настоятелство на Мурадийе джамия Ахмет Пехливан, Директорът…
Продължава...

БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ ПО ВЕЛИКДЕН

В навечерието на ВЕЛИКДЕН от БУЛТИШ по традиция се срещнахме с хора в затруднено положение и предоставихме хранителни продукти. Посетихме Център за временно настаняване на ул."Мортагон", Приют Пловдив и възрастни и самотни жители от кв. "Тракия" и "Изгрев". Изказваме благодарност на г-н Октай Шериф от Дирекция " Социална политика " на Община Пловдив за съдействието.
Продължава...
Абонамент чрез RSS

Log in

create an account